Ismerd meg a bőrápolás művészetét - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Ismerd meg a bőrápolás művészetét

>

Beauty

Ismerd meg a bőrápolás művészetét

Bőrünknek meg kell tanulnia, miként működjön megfelelően, ahelyett, hogy különféle készítményekkel túlkezelnénk – vallotta a hetvenes években Jean-Noël Thorel, világhírű francia gyógyszerész-biológus, alapjaiban szakítva a szépségiparban addig uralkodó nézetekkel.

A neves kutató évtizedes munkájának szellemisége a NAOS egyetemes, a bőr saját ökoszisztémájára épített értékrendszerében él tovább, hiszen valamennyi hozzánk tartozó szépségápolási márka tudományos alapokra helyezett eredetiségével és egyediségével vált ismertté a fiatalos lendületüket megőrizni kívánó nők körében. A NAOS napjainkban a világ 100 országában szolgálja megbízhatóan a szépségápolás legexkluzívabb igényeit. A kiváló szakmai csoportjaink által fejlesztett BIODERMA, ESTHEDERM és ETAT PUR termékeink az innovatív kozmetika nemzetközi főszereplőivé váltak.

Kutató-fejlesztő tevékenységünket a humán egészségügyi szektor több területére kiterjesztve alkotjuk meg egészség, szépség és jólét arany háromszögét, amelynek központjában azok a nők állnak, akik biztonságosan és hatásosan kívánnak tenni bőrük rugalmasságának és szépségének megőrzéséért. NAOS. Egyetemes értékek ökobiológiai támogatással.

Esthederm

Ökobiológia az esztétika szolgálatában

Az Institute Esthederm laboratóriumában tudományos kutatómunka révén válnak elérhetővé a bőr kíméletes és természetes regenerálására szolgáló termékeink. Elismert szakemberekből álló csapatunk munkájára elégedett nők sokasága ad pozitív visszajelzést, akiknek fontos a megbízhatóság és a beváltott ígéretek magabiztossága. Egyedülálló szabadalmaink tudományos hátteret biztosítanak az Ön kortalan szépségének, hiszen bármilyen típusú is a bőre, mi sejtszintű támogatást nyújtunk fiatalságának megőrzése, egészségének megóvása érdekében.

Cellular Water szabadalmunk a bőr fiatalos üdeségét hivatott biztosítani, Time Control System eljárásunk a fiatal sejtek energiahatékonyságát fenntartva lassítja a biológiai öregedést, Repair technológiánk regeneráló aktív összetevők magas koncentrációjával serkenti a bőr kollagén- és elasztin-termelését, hogy csupán néhány, önmagában is különleges és egyedülálló elemet említsünk kivételesen széles eszköztárunkból, amivel partnereink legnagyobb megelégedésére vesszük fel a harcot az idő múlásával. Esthederm, a professzionális szépségápolás etalonja, a bőr fiatalságának őre.

Még Beauty

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!