Magassarkú para - pár tipp, hogy ne fájjon! - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Magassarkú para – pár tipp, hogy ne fájjon!

Magassarkú
>

Beauty

Magassarkú para – pár tipp, hogy ne fájjon!

A magassarkú a nők egyik legjobb barátja, és a legnagyobb ellensége is. Az év minden napján szívesen hordjuk, ám nem biztos, hogy mindig jól is érezzük magunkat benne.

Ha viszont nem akarsz lemondani a magassarkúról, vesd be ezeket a hatásos megoldásokat. Hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad!

Kisebb sarok

Egy 12 centis tűsarok nem a legideálisabb választás a hétköznapokra. Válassz inkább alacsonyabb sarkú fazont, és ha nem követeli meg a napod, gondolkodj inkább másféle sarkakban.

Más stílus

A hegyes orrú cipő nem ajánlott, ha szélesebb lábfejed van. Válassz inkább kevésbé hegyes vagy gömbölyített orrú fazonokat, ami nem nyomorgatja össze a lábujjaidat.

Pedikűr

Alapvető higiénia és igényesség része, hogy a lábunk küllemével foglalkozzunk. A cipő is kényelmesebb, ha körmeink megfelelő hosszúságúak, és nem nyomják a lábunkat bőrkeményedések.

Pihentesd

Ha egész nap magassarkúban vagy, egészen másképp dolgoztatod az izmaidat. Ügyelj hát arra, hogy ha lehetőséged adódik, ülj le, sőt, az asztal alatt diszkréten bújj ki a cipőből, és mozgasd át a lábfejed.

Cserecipő

Dobd a táskádba a plusz cipőt, és ha már nem bírod, azonnal válthatsz. Viszont ez azzal jár, hogy az úgy is nehéz táskánkat még egy extra pár cipővel is súlyosbítjuk.

Dezodor a lábra

Ha bekened stiftes dezodorral a lábadat ott, ahol hozzáér a cipő pántja, megelőzheted, hogy megizzadjon, és csúszkáljon az anyag, valamint azt is, hogy kidörzsölődjön a bőröd.

Csúszásgátló

A kétoldalú ragasztószalagból tépj le egy kis darabot, és ragaszd a cipőbe, hogy ne mozogjon, vagy járjon ki belőle a lábad, így pedig elkerülheted a sebeket és vízhólyagokat.

Még Beauty

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!