Szárazsampon kisokos - 4 tudnivaló, mielőtt használnád - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Szárazsampon kisokos – 4 tudnivaló, mielőtt használnád

Szárazsampon
>

Beauty

Szárazsampon kisokos – 4 tudnivaló, mielőtt használnád

Nem új dolog, de most éli a fénykorát, és néha elég nagy segítség lehet egy amolyan „rossz hajnapon”. Ha még csak most barátkoztok, akkor ezeket a dolgokat mindenképp olvasd el a szárazsamponodról, hogy sokáig jóban legyetek!

Mikor először meghallottad, biztosan összeférhetetlen volt a fejedben egy olyan tisztító termék, ami száraz…ráadásul a hajadon! Ez azért van, mert a szárazsampon tulajdonképpen egy púder-szerű spray, ami a hajtövekre fújva megszabadít a zsíros haj érzéstől. Jó megoldás, ha csökkenteni szeretnéd a hajmosásaid számát, mert gyorsan alkalmazható és tiszta érzést nyújt anélkül, hogy hőhatásnak tennéd ki a frizkód. Volumét és egy kis tartást is ad a tincseidnek! De nem mindegy, melyik!

Egyes márkák már rájöttek, hogy nem mindenkinek jó ugyanaz a szárazsampon, hiszen ahogy a tradicionális esetében, itt is fontos figyelembe venni például a fejbőr kondícióját. Vannak márkák, akik külön feltüntetik már a púder mennyiségét, hogy tudd, mire a legjobb használnod a csodafegyvert.

7% powder level:

Ez a mélytisztító hatású szárazsampon. Ha úgy érzed, egy napot sem bírsz már ki az aktuális hajállapotoddal, akkor ez lesz a megoldás!

3% powder level:

A közepes tisztításért felel, a kétnapos hajra tökéletes. Két mosás között eltüntetheted vele a zsíros hajtöveket is, ha még nem durva a helyzet.

1% powder level:

Ez a leggyengébb fajta, amit gyakran hajmosás után is használnak a formázás, és a duplán tiszta érzés kedvéért. Ezen kívül figyelj oda, sötét vagy világos hajra való sampont veszel-e, mert a végeredményt az is befolyásolja!

Használat:

Természetesen teljesen eltérő, mint a régi kedvenc samponodé.
1.Rázd fel!
2.Fújd a hajtövedbe, de legalább 20 centiről!
3.Ne ijedj meg, ha „ősz” hatása lesz a hajadnak, ez csak a púderesség miatt van! Várj néhány másodpercet, amíg hat a sampon!
4. Laza mozdulatokkal túrj a tincseid közé, és masszírozd a fejbőrödbe, hogy eloszlasd a terméket, és pillanatok alatt eltűnik a fehér spray!

Hányszor fújd?

Megoszlanak a vélemények a sampon káros hatásairól, hiszen az biztos, hogy nem helyettesít egy tápanyagokban gazdag hajmosást. Semmiképp ne használd a hét minden napján! 1-2 alkalom simán belefér, főleg egy kiadós edzés után, de gondoskodj az alapos tisztításról is, amikor már időd engedi!
Neked melyik a kedvenced?

Még Beauty

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!