Szénsavas vizet az arcodnak! - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Szénsavas vizet az arcodnak!

Szénszavas víz
>

Beauty

Szénsavas vizet az arcodnak!

Manapság nem csak csapvízzel tisztíthatod az arcod. Rengeteg fajtájú arctisztító áll rendelkezésedre a tökéletes hatás eléréséért, ám kevesen tudják, hogy egy különleges módszerrel is felfrissítheted az arcod.

Mielőtt azonban szénsavas vízre váltanál, fontos tudnod, pontosan hogyan hat az arcbőrödre. Egyes térségek szépségápolási termékeiben, az arcmaszkokban már régóta használják ezt a módszert. Ilyen ország például Japán és Korea. Rájöttek ugyanis, hogy a szénsavas víz rengeteg jótékony hatással rendelkezik. Enyhén savas pH-ja 5,5, ami megegyezik a bőr pH értékével, ezzel szemben a szimpla csapvíznek 7-es pH értéke, ami zavarja a bőr legkülső rétegét, kiszáradást és irritációt okozhat.

A szénsavas víz javít a bőr vérellátásán, egészségesebb, világosabb, élettel telibb arcot eredményez. Ha azonban érzékeny a bőröd, állandó használat esetén bőrirritációt válthat ki, ebben az esetben kevesebb alkalmazás ajánlott.

+tipp

A strandok és az uszodák klóros vize nem tesz jót a hajnak, ezért úszás után mindig érdemes leöblíteni a hajad. Az enyhén szénsavas víz segít, hogy semlegesítse az agresszív kémiai anyagok káros hatását, ezért az úszás végeztével ajánlott egy kis szódával leöblíteni a fejet.

Még Beauty

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!