Exkluzív közös vitorlással rukkolt elő a Sugarbird és a Moët & Chandon - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Exkluzív közös vitorlással rukkolt elő a Sugarbird és a Moët & Chandon

>

cikkek

Exkluzív közös vitorlással rukkolt elő a Sugarbird és a Moët & Chandon

Izgalmas projekt vette kezdetét a Sugarbird és a Moët & Chandon Champagne életében, hiszen közös vitorlással rukkoltak elő az IMO – TIME FOR WINE szervezésében. A programon szerzett élményektől volt hangos a Social Media, mivel a debütálás napján folyamatosan közvetítették felejthetetlen pillanataikat a hajó VIP vendégei a követők legnagyobb örömére. Látva a posztokat és storykat azonnal a Balatonra vágytunk és meg akartuk tudni, hogy mi az exkluzív vitorlás története.

Nagy büszkeséggel tölt el a Moët & Chandonnal való együttműködésünk, mivel a projekttel gyakorlatilag két álmom is valóra vált. Az egyik, hogy végre összerakhattunk egy zseniális bikini kollekciót, amire korábban nem volt időnk. Igaz, most is szűk határidővel dolgoztunk, hiszen egy hét állt rendelkezésünkre a tervezést, valamint a gyártást illetően, de azt gondolom, hogy életünk legkedvesebb, „legmadarasabb” Beachwear kollekciója született meg, amivel a 2021-es évünket fogjuk még izgalmasabbá tenni. Az első körös demo darabokat meg is mutattuk magunkon a vitorlástúránk VIP vendégeivel együtt, egy hangulatos fotósorozat keretében. A másik nagy öröm számomra, hogy az általam egyik igazán nagyra becsült champagne branddel, a Moët & Chandon-nal működhetünk együtt. Mi, a Sugarbird, a világ legnagyobb license partnereivel dolgozunk együtt évek óta töretlen sikerrel és bizalommal, így azonnal tudtunk azonosulni egy úgynevezett Sugarbird x Moët& Chandon vitorlás ötletével, amely vitorlás az IMO – TIME FOR WINE flotta VIP, úgymond „zászlós” hajója. Nem volt még a Balatonon hasonló jellegű úszó image kampány és esemény, egyediségét izgalmas kreatívok tették még látványosabbá.

Személy szerint tőlem soha nem állt távol a gasztronómia és az ital világa, hiszen mindig is kedveltem a minőségi borokat, valamint pezsgőket. Pontosan ezért is örültem annak az ötletnek, hogy az IMO – TIME FOR WINE által szervezett vitorlás túra keretein belül kifusson a Balatonra egy olyan exkluzív hajó, ami a Sugarbird X Moët & Chandon névre hallgat. A közös projekt nem mellesleg rávilágított minket arra, hogy a későbbieknek érdemes lenne akár HOME kollekcióval is kijönnünk, hiszen fantasztikus díszpárnák és egyéb kiegészítők készültek a vitorlázáshoz. A programot illetően pedig minden elismerésem az IMO – TIME FOR WINE előtt. Zseniális élményekben lehetett részünk a túra alatt. Már a reggeli órákban kihajóztunk a Balatonra, a kedvenc Moët & Chandon Champagne különlegességeken kívül egész nap az Ital Magyarország Kft. által forgalmazott nagyszerű proseccokat kóstolhattuk, részt vettünk a Bognár pincészet borkóstolóján, illetve igazi gasztro élményeket élvezhettünk mind az ebéd, mind a vacsora ideje alatt. Délután a programhoz tartozó vitorlások egy party keretében összekötöttek a Sugarbird X Moët & Chandon hajóval, onnantól kezdve pedig már csak az elmaradhatatlan chill érzést kellett átélnünk, amely nem volt nehéz, hiszen a naplemente élménye a Balatonról eleve már maga egy csoda.

Az exkluzív vitorlástúra nem csak egyszeri program volt, ugyanis ezentúl több alkalommal is vízre száll díszvendégként az izgalmas Sugarbird X Moët & Chandon hajó, amelyről az IMO – TIME FOR WINE oldalán lehet tájékozódni.” – számolt be Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird tulajdonosa.

Még cikkek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!