Felnőttbarát szálloda a hegyekben - mesés! - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Felnőttbarát szálloda a hegyekben – mesés!

>

cikkek

Felnőttbarát szálloda a hegyekben – mesés!

Magyarországon találni ugyan gyermekmentes üdülőközpontokat, ám ez a szálloda minden tekintetben kitűnő választás lehet egy pár számára. Saját élmények következnek!

Visegrád első felnőttbarát szállodája, a Patak Park Hotel, a Dunakanyar egyik legszebb részén, az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található. Az erdei friss levegő páratlan élménye, a patak adta kellemes hangulat, valamint feledhetetlen visegrádi programok kimeríthetetlen tárháza várja az idelátogatókat egész évben.

De mit jelent pontosan, hogy felnőttbarát?

A Patak Park Hotel felnőttbarát szálloda, így kizárólag 18 éven felüli vendégeket fogad. Magyarországon még nincs olyan nagy kultúrája a felnőttbarát hoteleknek. Lényegében egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat a szálláshelyeket, akik merészen bevállalták, hogy megteremtik a gyerekektől mentes pihenés oázisait. Nagyon sokan ódzkodnak még ettől a műfajtól, pedig, ha belegondolunk, éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki tudatosan megteremtse a helyet és időt arra, hogy a felnőttek magukra és egymásra fókuszálva pihenhessék ki a szürke és kimerítő hétköznapok stresszét.

Programlehetőségek?

Bátran ajánlom pároknak egy kellemes hétvégi kiruccanásra, de akár baráti társasággal is szívesen visszatérnék ide. Itt számtalan masszázs típus közül választhatunk, csobbanhatunk egyet a kültéri jakuzziban, vagy lazíthatunk az ugyancsak kültéri szaunában. És mit látunk közben? Visegrád csodás erdejét, megannyi különleges növényt és élőlényt.

A szálloda egyedülálló módon egy erdei futópályát is kialakított a hegyoldalban, emellett különböző szabadtéri kardio és mechanikus erőfejlesztő gépek és eszközök várják az aktív kikapcsolódás szerelmeseit.

A telepített eszközök segítségével egyszerű, de mégis minden testrészre kiterjedő gyakorlatok végezhetők. Ha pedig mindez nem lenne elég, kerékpárt is kölcsönözhetünk, mellyel könnyedén bejárhatjuk Visegrádot és a Dunakanyart!

Finom falatok az erdő mélyén

Az itt kóstolt szarvasgulyás egyszerűen mesés volt (Kmetkó Olivér konyhafőnök, séf keze munkája), kulináris élvezet volt elfogyasztani ebben a hűvös őszi időben. A vegánok se szomorkodjanak, hiszen a szálloda rájuk is gondolt: összeállítottak egy vegán menüsort, hogy mindenki megtalálhassa a számára legjobb választást.

Látogassatok el ti is a Patak Park Hotelbe, és tapasztaljátok meg a tökéletes kikapcsolódás élményét közvetlenül a természetben!

Támogatott tartalom

Még cikkek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!