Szerinted hány éves ez a modell? Az eredmény megdöbbentő! - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Szerinted hány éves ez a modell? Az eredmény megdöbbentő!

>

cikkek

Szerinted hány éves ez a modell? Az eredmény megdöbbentő!

Fiatalok, sikeresek és csinosak… Nagyjából ezek jutnak eszünkbe a „modell” szó hallatán. Egy nő azonban annyira jól tartja magát, hogy bármelyik címlaplány megirigyelhetné! Viszlát, klisék!

Carmen Dell’Orefice New York-ban látta meg a napvilágot, de gyermekkorára rányomta a bélyeget szülei veszekedése, így folyamatosan örökbefogadták. A magyar származású édesanyja nyomdokaiba lépve Carmen is szeretett volna balerina babérokra törni, de egy betegség miatt le kellett mondania az álmáról. Mégis, a törékeny kislányra táncórára menet mosolygott rá a szerencse. A híres fotós, Herman Landschoff felesége azonnal meglátta benne a lehetőséget, és nyomban magával vitte egy fotózásra. A többit pedig már sosem felejti el a divatvilág, hiszen az ekkor 13 éves Carmen ezután meg sem állt a Vogue címlapjáig. Már 15 évesen kacéran mosolygott vissza a kíváncsi szemekre a világ egyik legnívósabb fashion magazinjáról.

View this post on Instagram

Vogue Italy June 2013 .

A post shared by Carmen Dell Orefice (@carmendellorefice_official) on

A karrierje azóta is csak felfelé ível, ami önmagában nézve is nagy dolog, csakhogy mindez 72 éve kezdődött! Bizony, jól olvastad! Carmen ugyanis 1945 óta aktív modell, ráadásul ma már a világ egyik legidősebbje is a maga 87 évével! Bár 26 évesen felhagyott a modellkedéssel,41 évesen egy divatfotós tanácsára ismét a kamerák előtt áll, és azóta is hisz abban, hogy igenis van élet 50-en túl.

View this post on Instagram

Puerto Rico . Oct 51'

A post shared by Carmen Dell Orefice (@carmendellorefice_official) on

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy szerepelt már a Sephora és a H&M kampányaiban, vonult a Thierry Mugler divateseményein is, és nem, egyik márka sem a húszas éveiben csapott le a hölgyre! A 87 éves Carmen egyébként nem titkolja, hogy átesett pár plasztikai beavatkozáson, de annak, aki ilyen sok ideje van a szakmában, elnézzük ezt az apróságot. Egyébként ha azt gondoltad, hogy hatalmas glamúrok közepette kezdi a napjait, akkor tévedsz, hiszen kifejezetten gyűlöli, ha az emberek csak a csillogást látják a mindennapjaiban.

Én nem úgy kezdem a reggeleimet, mint bárki más, hogy kávét veszek magamhoz. Én felkelek, és azonnal megyek is tornázni, hogy az agyam kapjon friss vérellátást!

– mondta korábban a modell.

Még cikkek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!