5 érdekesség SLASH-ről! - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

5 érdekesség SLASH-ről!

>

kult

5 érdekesség SLASH-ről!

A világ egyik leghíresebb gitárosa, Slash hamarosan újra elvarázsolja a rajongóit, méghozzá a Telekom VOLT Fesztiválon, Sopronban. Addig is tudj meg nyolc olyan “titkot”, melyet csak a legnagyobb rajongók ismernek!

  1. Édesanyja afroamerikai ruhatervező, több híres zenésznek és színésznek is készített már különleges darabokat, például David Bowie-nak is. Édesapja angol képzőművész – grafikus, aki lemezborítókat is tervezett, például Neil Young és Joni Mitchell albumaihoz.
  2. Ki nem állhatja a valóságshow-kat, de a főzős műsorokat és a dokumentumfilmeket egyszerűen imádja
  3. Már tíz éve, hogy letette a tiltott szereket, még a cigarettát is, egyetlen függőségéről nem tudott lemondani: a kávéról. Legnagyobb kedvence a Kubai eszpresszó. 
  4. Kevesen tudják, de Slash lopta híres cilinderét. A Retail Slut nevű ruhaboltban talált rá vásárlás közben, majd egy övet csavart köré – amit szintén lopott -, és egyszerűen kisétált az üzletből.
  5. Fogalma sincs, miről is szól pontosan a November Rain klipje. Slash nem kedveli a videoklipeket, a November Rain felvételein is csak megjelent, letudta a saját szereplését, majd elhagyta a helyszínt. Egyedül azt tudja a klipről, hogy sokáig dolgoztak rajta és egy nagy epikus valami lett, ám azzal már nincs tisztában, hogy mi is történik benne pontosan.

Csapatával 2018 őszén adták ki legújabb, Living The Dream címre keresztelt lemezüket, de nincs fesztiválos Slash koncert, melyen nem játszanak olyan Guns N’ Roses nótákat, mint például a Paradise City, a Welcome to the Jungle vagy a You Could Be Mine.

Többek között velük találkozhatsz még június 27-én: Jan Blomqvist & band, Martin Solveig, Lost Frequencies, Ugly Kid Joe, Tankcsapda, Punnany Massif, Majka, Fran Palermo, Middlemist Red, Krúbi.

Vedd meg a jegyed most!

Még kult

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!