Budapest legjobb közösségi terei - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Budapest legjobb közösségi terei

>

kult

Budapest legjobb közösségi terei

Holdampf Linda több mint egy évtizede dolgozik a stylist szakmában, így a magyar sztárvilág szinte minden fontosabb szereplőjét öltöztette már. Jelenleg saját stylist stúdiója kialakításán dolgozik. Linda igazi városi, dolgozó, energikus nő, akit kutyája, Franciska mindenhová elkísér.

Ezúttal a Lenovo nemrégiben debütáló ThinkBook laptopja is társául szegődött, amelynek teljesítménye és funkciói gyorsabbá és könnyebbé teszik az üzleti tevékenységre való összpontosítást, mindemellett vékony, elegáns kialakítása illeszkedik a kor követelményeihez és a fiatal generáció igényeihez. Lássuk, milyen helyeket ajánl Holdampf Linda Budapesten, amelyek a folyamatosan mozgásban lévő szabadúszóknak, kisvállalkozóknak ideálisak lehetnek!

Jurányi Suterene Kávézó

A budai oldal rejtett gyöngyszeme ez a kávézó, ahol finom kávé, változatos napi menü és pezsgő művészi környezet várja a vendégeket. A kávézóhoz tartozik egy hatalmas terasz és egy kerthelyiség, valamint a galéria, ami különösen alkalmas munkamegbeszélések, találkozók helyszínéül. Ráadásul gyermek- és kutyabarát!

Loffice Budapest

A Paulay Ede utcában található Loffice Budapest első közösségi irodája, amely 2009-ben nyílt meg. A zöld energiával működő, négy emeletes épületben többek között elérhető egy tárgyaló, egy száz fős rendezvénytér és egy közösségi iroda is. A designer loft közösségi irodájában hatékony munkahelyi környezetben, közös használatú infrastruktúrával lehet dolgozni. És természetesen Linda sem ajánlaná, ha nem lenne kutyabarát!

WARMCUP Specialty Coffee

Az Art+Cinema művészmozi szomszédságában nyílt meg az újhullámos WarmCup kávézó, amely az elsők között kezdte népszerűsíteni a filter kávét. Amerikai konyhás stílus bensőséges hangulatot teremt, a vendégek pedig betekintést nyerhetnek a kávékészítés és a vendéglátás minden szegmensébe.

Massolit Books & Café

A Nagy Diófa közepén bújik meg a Massolit – egy kávézó és egy idegennyelvű könyvesbolt fúziója. Akkor is érdemes ide betérni, ha csak egy kávét inna az ember, vagy van egy-két üres órája leülni egy kicsit olvasni és kikapcsolódni a város sürgés-forgásából.

Csiga Café

A Rákóczi tér saroképületében keleties beütésű hangulattal várja vendégeit a Csiga Café, napfényes, virágokkal-növényekkel teli környezetben. A Csiga igazi rejtekhely ahol mindenki otthon érezheti magát, és ahol ugyanolyan jólesik egy reggeli rántotta, mint egy esti sört. Kutyusok persze ide is jöhetnek!

Még kult

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!