Egy könyv, ami megtanít, hogyan legyél vonzó - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Egy könyv, ami megtanít, hogyan legyél vonzó

Szily Nóra beszélget
>

kult

Egy könyv, ami megtanít, hogyan legyél vonzó

Egy kötet, mely egyedülálló rendszer segítségével vezet végig a vonzerőnk maximalizálásának útján, mindezt hiteles kutatásokkal, izgalmas szakértői megszólalásokkal, feladatokkal kísérve.

A WOW HATÁS lényegéről Békési Brigitta mesél:

„Ez a könyv nem csak a külsővel foglalkozik, hiszen a női vonzerő messze nem merül ki egy csinos ruhában, vagy előnyös frizurában. Mindenre kiterjed, és pont ezért teszi képessé az olvasót a vonzerő jelenségének megértésére, gyakorlására és elsajátítására. Gyakorlatilag egy self-made a 21. század igényeire szabva.

Ez a kiadvány azt tanítja meg, hogyan vegyük le a lábáról a többi embert, hogyan keltsünk bennük pozitív benyomást, hogy elérjük azt, amit szeretnénk.

Legyen szó szerelemről, társas kapcsolatról vagy akár karrierről, a karizmatikus, vonzó embereknek mindig nyert ügyük van” – mondta Brigitta, a Beautyrobic alapítója.

Szily Nóra, népszerű műsorvezető, pszichológus és coach szerint a vonzerő nem korfüggő.

“Minden változással együtt lélegzem, törekszem arra, hogy jóban legyek önmagammal és próbálok mindig hallgatni a belső hangomra, mert az tudom, hogy jót akar nekem. Tisztában vagyok azzal, hogy az idő múlik, de mégis ha reggelente belenézek a tükörbe szeretnék egy pozitív képet viszontlátni, aki így túl az 50-en is nagybetűs nő. A nő örök, még ha nem is kortalan. Nagyon sokat beszélgettem nőkkel életem során és mindenkiben mást és mást fedeztem fel.

Voltak kívülről csodálatos hölgyek, akiknek a szemükben mégsem láttam a csillogást és találkoztam olyanokkal is, akiken lehet, hogy elsőre nem akadt meg a férfiak szeme, mégis olyan kisugárzással bírtak, ami ízig-vérig nővé tette őket.

Brigi könyve pont azért különleges, mert minden korosztály bátran a kezébe veheti és mindenkinek tud majd hasznos tanácsokat adni. Olvasmányos, egyszerű megfogalmazású és gyakorlatias könyv a “WOW hatás”, ami öt lépcsőn keresztül vezet el a saját nőiességünk világába.”

A Békési Brigitta tollából született „WOW HATÁS – Fedezd fel a Valódi Vonzerőd” könyv összetetten mutatja meg, mit is kell pontosan tennünk ahhoz, hogy vonzóak legyünk. A rendkívül szórakoztató és olvasmányos könyvben pszichológus mellett olyan szakemberek is megszólalnak, akiknek szakmájuk kapcsolódik a vonzerő témaköréhez. Schiffer Miklós, Pirner Alma, Dominique Roberts csak néhány név azok közül, akik segítenek a könyv lapjain keresztül.

A könyv mintegy 340 oldalán izgalmas kutatások és bizonyítékok is helyet kapnak, amelyek biztosítják az olvasót, hogy valóban működő módszerről van szó. A kötet jelenleg a www.wowhatas.hu oldalról rendelhető, vagy személyesen is beszerezhető a Beautyrobic Központban.[fblike]

Még kult

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!