Szerelmi háromszögbe keveredett Veréb Tamás - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Szerelmi háromszögbe keveredett Veréb Tamás

>

kult

Szerelmi háromszögbe keveredett Veréb Tamás

Veréb Tamás ezúttal egy családapa karakterét alakítja majd a színpadon. Feleségét – aki titkos viszonyba kezd – Muri Enikő formálja meg a bűnüggyel fűszerezett rock musicalben, a Gyilkos Balladában.

Szinte egy szabad perce sincs Veréb Tamásnak, aki a koncertezés mellett a színházi felkéréseknek is eleget tesz. „December közepén Kerényi Miklós Gábor rendezésében kerül bemutatásra az Átriumban a Gyilkos Ballada, amelyben egy irodalom professzor családapa, Michael karakterébe bújok. A darabban a sitcom-okat megidéző humor is jelen van, de ahogy a címből is kiderül a történet gyilkosságba torkollik.

Szerelem, szenvedély és indulatok: egy szerelmi háromszög története ez, amelyben Muri Enikővel, Simon Panna Boglárkával és Kerényi Miklós Mátéval lépünk színpadra.

A próbák után treníroznom kell magamat arra, hogy „kijöjjek” a szerepből, ami nem könnyű, hiszen ennek a karakternek a bőrében 1000 fokon kell égni” – árulta el az RTL Klubon látható Édesítőben a színész.

Menyasszonyával közös vállalkozásba kezd

Teljes a harmónia Veréb Tamás színész és menyasszonya, Klajkó Szandra táncművész között. A páros nemcsak a magánéletben, de a munkában is számíthat egymásra. „Januárban szeretnénk megnyitni egy művészeti stúdiót. Ez mindkettőnknek új terep, de az a célunk, hogy a képzőművészeket, annak képviselőit összehozzuk az előadókkal. Legyen ez egy találkozási pont mindenkinek, a színház-, a zene- vagy az irodalom területén alkotóknak egyaránt.

Szeretnénk olyan eseményeket szervezni, amelyeken ezek a világok találkoznak egymással. Például egy közönségtalálkozó alkalmával egyben egy kortárs kiállítás is megtekinthető lenne.

Egy összművészeti találkozási pontot szeretnénk létrehozni, reméljük sikerrel járunk majd” – mondta a színész ugyancsak az Édesítőben.

Még kult

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!