Ezt az ajándékot kapta Palvin Barbi a párjától - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Ezt az ajándékot kapta Palvin Barbi a párjától

>

#love

Ezt az ajándékot kapta Palvin Barbi a párjától

Palvin Barbi újra az egyik leghíresebb bugyimárka, a Victoria’s Secret kifutóján mászkált. Persze erre a jeles eseményre a párja is elkísérte, aki egy nem mindennapi meglepetéssel várta a show végeztével!

Barbi olyan hírességekkel lépett a kifutóra, mint Gigi és Bella Hadid, Adriana Lima, vagy Winnie Harlow. Egy ekkora divatshow előtt a modelleknek szigorú diétát kell betartaniuk, így nem csoda, ha a magyar lány is megéhezett az esemény alatt. Színész kedvese, Dylan Sprouse megígérte neki, hogy a buli végén visz neki néhány hamburgert, hogy mégse üres pocakkal induljon az ünneplés. A sztár betartotta az ígéretét, sőt már a vörös szőnyegen is a hamburgerekkel pózolt. A külföldi sajtó imádta a pillanatot, mindenki csak arról cikkezik, mekkora gavallér ez a fiú!

Dylan egyébként a show több pontja alatt is kimutatta, mennyire büszke a szerelmére. Amikor Barbi például végigsétált a kifutón, felállt, és állva tapsolt a szerelmének. Szerencsére videó is készült erről a pillanatról!

Barbi és Dylan kapcsolata szeptemberben vált hivatalossá, amikor a modell egy közös fotót tett közzé az Instagramján. Dylan és ikertestvére, Cole Sprouse a Disney-sorozatnak köszönhetően 2007-ben, mindössze 15 évesen a világ leggazdagabb gyerekei voltak, a Disney-nél ők kapták a legmagasabb fizetést, részenként 40 ezer dollárt, vagyis több mint 11 millió forintot.

Még #love

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!