Hibák, melyeket ne kövess el egy vita során - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Hibák, melyeket ne kövess el egy vita során

vita
>

#love

Hibák, melyeket ne kövess el egy vita során

Mindenki veszekszik a kedvesével, mellyel semmi gond nincs, sőt több kutatás is kimutatta, hogy a vita alapvető “kelléke” egy párkapcsolatnak. Viszont van pár csúnya szituáció, amiket fontos elkerülni!

Mindenképpen érdemes betartani az alábbi tanácsokat, hiszen egy kisebb vitából is oltári nagy balhé lehet.

Felejtsd el a telefont!

Sok párnál cseten vagy SMS-ben kezdődik a vita egy félreértett megjegyzésből. Ha valami nem tetszik, amit a párod leírt, vegyél két nagy levegőt, és ne menj bele, inkább személyesen beszéljétek meg a nem tetsző dolgokat.

Mérlegelj!

Persze, mindenki mondhat bántó szavakat, de komolyan annyira durva dolog történt, hogy nem tudod elengedni, vagy csak egóból szajkózod az igazad? Ha az utóbbi, akkor remélem te is érzed, hogy teljesen feleslegesen csinálod a fesztivált. Miért akarsz rossz hangulatot, ha boldog is lehetsz?

Ne légy rideg!

Sokan próbálják magukat keménynek mutatni, mintha nem lehetne őket megbántani, pedig nagyon sokat segít a helyzeten, ha igenis kimutatod, hogy érző lélek vagy. Hidd el, a kedvesed értékelni fogja, ha megmutatod, hogy a kemény páncél mögött érző szív lakozik.

Figyelsz?

Milyen gyakran követted el azt a hibát, hogy csak mondod és mondod, de a másik egyszerűen nem jut szóhoz? Vagyis nem figyelsz arra, amit mond? Ugye ismerős? Na, ezt felejtsd el!

Még #love

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!