Ennek a két dolognak nem tud ellenállni Schmied Zoltán - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Ennek a két dolognak nem tud ellenállni Schmied Zoltán

>

sztárok

Ennek a két dolognak nem tud ellenállni Schmied Zoltán

A színész bár ritkán főz, ha teheti leginkább a húsok elkészítéséből veszi ki a részét. Nem tagadja, igazi húsimádó, ahogy a kávénak is nagy rajongója a korábban orvosi pályára készülő Schmied Zoltán.

A nyár minden pillanatát szeretné kiélvezni Schmied Zoltán, aki bár sokat dolgozik az elkövetkezendő hónapokban is, igyekszik a kikapcsolódásra is időt szánni. Családjával, barátaival tölti a legtöbb időt és bár ritkán sürög a konyhában, a nyári grillszezon az ő időszaka. „Ritkán főzök, szerencsére nem vagyok rákényszerülve, hogy én készítsem az ételt. Inkább húsokat szoktam sütni. Pácolva vagy pácolatlanul, faszénen vagy olajban, kacsa, marha, csirke, bármi jöhet. Nagy húsimádó vagyok, ha egy hús jól van elkészítve és ízletes abból sokat meg tudok enni” – árulta el az RTL Klubon látható Kalandozóban a színész, aki korábban orvosi pályára készült.

IRATKOZZ FEL RÁNK A FACEBOOKON IS, AHOL TOVÁBBI HÍREKET TALÁLSZ – KATTINTS IDE!

„Gyerekkoromban a sport határozta meg az életemet, a gimnáziumig pedig orvosi pályára készültem. Nem indultam szavalóversenyeken, mindössze egy mesemondó versenyen vettem részt egyszer, mégis a színészi pálya lett az utam. A gimnáziumi évek alatt ez már nem volt kérdés” – mondta a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek a színész, aki számtalan darabban játszik jelenleg is. Az előadások előtt mindig beveti a titkos fegyverét, ami nélkül nem lép színpadra. „Előadás előtt mindig iszom egy kávét. Ez nekem nagyon fontos, ezzel hangolódok rá a színpadi munkára. Aztán felveszem a színpadi ruhámat és onnan minden megy magától” – árulta el Schmied Zoltán.

Még sztárok

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!