Ezek a műsorok várhatók ősszel az RTL Klubon - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Ezek a műsorok várhatók ősszel az RTL Klubon

>

sztárok

Ezek a műsorok várhatók ősszel az RTL Klubon

Az RTL Klub őszi műsorstruktúrájának fontos alapjait a visszatérő és új saját gyártású fikciós sorozatok és drámák, valamint reality típusú műsorok adják majd. Izgalmas időszaknak nézünk elébe!

Megtartotta az őszi tévés szezon nyitányát jelző sajtótájékoztatóját az RTL Magyarország, ahol Kolosi Péter ismertette a következő hónapok eseményeit. A Drága örökösök második évada már hétfőn elstartolt, a számok pedig magukért beszélnek, hiszen rögtön nyerte a sávját a 18-49-es korcsoportban.

A mi kis falunk új évada augusztus 31-én érkezik, benne néhány új szereplővel. Ugyan azon a napon Kiss Ádám is készül egy meglepetéssel, méghozzá egy új, speciális standup comedy adással. Szeptember elsején 20:05-kor érkezik a Jófiúk, A mi kis falunk alkotóinak új sorozatának premier része. A sorozat vasárnap esténként, hetente lesz képernyőn.

Előzeteseket ide kattintva találsz!

Kilencedik alkalommal kerül képernyőre az X-Faktor, melynek műsorvezetője Kiss Ramóna lesz. A mentorok: Dallos Bogi, ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti. Visszatér a Nyerő páros is Sebestyén Balázs műsorvezetésével, aki 8 szerelmes párt fog összeereszteni. Egy párost már meg is ismerhettünk, akik nem mások, mint Istenes Bence és Csobot Adél. Játékmester: Kabát Peti

Újra lesz Házasodna a gazda, méghozzá szeptember 1-től, 19 órától. A műsorvezető Nádai Anikó lesz. A gazdák: Demjén Niki, Berecz Balázs, Bige Botond, Brindzik Zsolt, Szilágyi Misi.

Kapunk egy bevállalós reality műsort is. Szeptember 1-től, Magyarországon elsőként az RTL Klubon látható a brit ITV világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó párkereső show-ja, a Love Island. A szerelmet megtalálni vágyók több héten át Cipruson, a szerelem szigetén, csodálatos környezetben kapnak lehetőséget arra, hogy ráleljenek életük párjára és közösen elvigyék a 20 millió forintos nyereményt, amivel akár meg is alapozhatják közös jövőjüket.

Ezúttal is képernyőn lesz a Konyhafőnök VIP, immáron a negyedik évad következik.

Éjjel-Nappal Budapest: előbb az interneten, aztán a tévében

Izgalmas fordulat az Éjjel-Nappal Budapest és az RTL Most háza táján! Most először az augusztus 20-i hosszú hétvégén két részt, az augusztus 19-it és 20-it ÉNB epizódokat a nézők rendhagyó módon hamarabb láthatják az RTL Most-on mint a televízió képernyőjén. Az Éjjel-Nappal Budapest készítői ezzel is a fiatalok kedvében szeretnének járni, hogy nyaralás és bulizás közben se maradjanak le kedvenc sorozatukról.

Nofilter: kizárólag az RTL Most+ platformra

Kizárólag az RTL Most+ internetes platformon, a Telenor MyTv felhasználói számára lesz látható a Nofilter című saját gyártású sorozat, várhatóan már az idei utolsó negyedévben. Az RTL Most+ felületen a használók még több tartalommal, hosszabb ideig visszanézhető sorozatokkal és filmekkel, valamint ezzel együtt az eddiginél is kevesebb reklámmal találkoznak majd.

Még sztárok

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!