Ezt vágták a fejéhez a Drága örökösök sztárjának - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Ezt vágták a fejéhez a Drága örökösök sztárjának

>

sztárok

Ezt vágták a fejéhez a Drága örökösök sztárjának

Haagen Imrét gyakran állítják meg az utcán, mióta a Drága örökös című sorozatban szerepel. Volt, aki az általa játszott Attila karakterét faragatlannak nevezte és ezt a színész tudtára is adta.

Óriási népszerűségnek örvend Haagen Imre, akit az RTL Klub nézői nap, mint nap láthatnak a Drága örökösök című sorozatban. A színész nagyon élvezi a forgatást, pedig volt időszak az életében, amikor nem erre a pályára készült. „A karrierem nem a színészettel kezdődött. Énekesnek indultam, de dalszöveget is írok és nagyon régóta szinkronizálok. Nekem ez volt a fő történet az életemben” – mondta Haagen Imre, akinek ideje jelentős részét most a sorozat forgatása tölti ki. „Nekem ajándék ez a sorozat. Fantasztikus embereket, színészeket ismerhettem meg a Drága örökösökben. Nagyon élvezem a forgatást és azt, hogy izgalmas karaktert alakíthatok. Attila mindig töri valamin a fejét, bosszút forral, de nagyon élvezem a szerepét játszani” – árulta el az RTL Klubon látható Édesítőben a színész, aki nagy népszerűségnek örvend.

„Gyakran azonosítanak Attila karakterével és sokan azt gondolják, az teljes mértékben én vagyok, a való életben is így viselkedem. Előfordul, hogy megállítanak az utcán, majd néhány perc után kibökik: „Maga nem is annyira bunkó!”

– mesélte nevetve Haagen Imre, akinek gyerekei büszkék édesapjuk alakítására. „Nagy aranyosan kezelik ezt, büszkék rám. Amikor a kisfiam először érzékelte, hogy megismernek az utcán, kijött a benzinkútról és azt mondta: „Híres az apám”. Nagyon aranyos volt! Aztán beszélgettünk erről, hogy ez csak egy dolog, hogy megismernek, attól még ugyanolyan emberek vagyunk mindannyian” – tette hozzá a Drága örökösök Attilája.

Még sztárok

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!