Igazi sztárparádé a Seveled premierjén - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Igazi sztárparádé a Seveled premierjén

>

sztárok

Igazi sztárparádé a Seveled premierjén

A Seveled című új magyar film premierjén rengeteg híresség vonult végig a vörös szőnyegen. Képes beszámoló a bemutatóról.

2019. december 5-től játsszák a hazai mozik Orosz Dénes rendező új vígjátékát. A Seveled című romantikus vígjátékban olyan ismert színészeket láthatunk, mint Mészáros Béla, Básti Juli, Tenki Réka, Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Mészáros Máté, Rezes Judit, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pogány Judit, Fekete Ernő és Mátray László.

Igazi sztárparádé a bemutatón

Tenki Réka póthassal forgatta a filmet, de a plakátfotózáson már hat hónapos terhesen állt a kamerák elé, a tegnap esti díszbemutatóra pedig mindenórásan érkezett. A 33 éves sztár és férje, Csányi Sándor színész ugyanis második gyermeküket várják, az ötéves Luca testvére bármikor megérkezhet.

De miről szól maga a film?

Gergő (Mészáros Béla), a csajozógép filmkritikus szeretne beteg édesanyja (Básti Juli) kedvében járni, és a jó ügy érdekében hazudik egy nagyot. Csak egyetlen egyet: beviszi hozzá a kórházba a szomszédját (Tenki Réka), a nagyszájú exsztriptíztáncosnőt, akinek van egy nagy előnye: öt hónapos terhes.

Az unokamániás anyuka boldogan látja, hogy a fia révbe ért, elbúcsúzik mindenkitől – és meggyógyul.

Ettől kezdve Gergő és Saci kénytelen újabb és újabb hazugságokkal tartani a frontot. Bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a „nagyi”, úgy tesznek, mintha boldog, fiatal pár volnának. Az átverések persze sosem tökéletesek, és a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik: pedig előbb-utóbb meg kell születnie a megoldásnak.

Még sztárok

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!