Megmutatta kedvenceit Ripli Zsuzsi - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Megmutatta kedvenceit Ripli Zsuzsi

>

sztárok

Megmutatta kedvenceit Ripli Zsuzsi

A mi kis falunk sztárja, Ripli Zsuzsi imádja az állatokat! Két kiskutyáját mindenhová magával viszi, legyen szó munkáról, vagy csak egy egyszerű kirándulásról.

Egy mopsz miatt gyűltek össze a négylábúak a Városligetben. Ő nem más, mint a Boomerang tévécsatorna Menő Mike nevű kutyusa, akinek kalandjait szeptember 16-án 16:45 perckor láthatják először a nézők. Itt találkoztunk Ripli Zsuzsival, aki két boston terrierjével érkezett az eseményre. A hároméves Freya, és a másfél éves Nanó el sem mozdultak a gazdi mellől.

Fotókredit: WarnerMedia

Mindenhová magammal viszem őket, legyen szó forgatásról, vagy csak egy ebédről a városban. Freya olyan, mint egy terápiás kutyus, egyszerűen megnyugtató a jelenléte. Nanó ezzel szemben izgága, imád a középpontban lenni, igazi energiabomba” – mesélte a Dame.hu-nak Ripli Zsuzsi, aki fontosnak tartotta, hogy a játék mellett a tanulás se maradjon el. „Jártunk velük kutyaiskolába, folyamatosan fejlesszük a tudásukat. Szerintem elengedhetetlen, hogy tanítsuk őket, hiszen akkor honnan tudják, ki a falkavezér?”tette hozzá a sztár.

Még sztárok

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!