Visszatér Szabó Zsófi népszerű műsora, a Toplista - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Visszatér Szabó Zsófi népszerű műsora, a Toplista

>

sztárok

Visszatér Szabó Zsófi népszerű műsora, a Toplista

A műsorvezető korábban már elmondta, hogy rendkívül szereti a Toplistát, mert amellett, hogy rengeteg vidámságot hoz az emberek hétköznapjaiba, egy csomó újdonságot is megtudhatunk kedvenc előadóinkról.

Április 29-től szerda esténként 21:00-tól Szabó Zsófi vezetésével jelentkezik a Toplista új évada. A szórakoztató, vidám visszaszámláló show esetében a top 10-es lista a keret a mozgalmas és izgalmas riportműsorhoz. Az adások témái a bulvár műfajából kerülnek ki: zenei és koncertkülönlegességek, hírességek magánéleti eseményei, az örök fiatalság titka vagy éppen botrányos és vicces történetek.

A Toplista idei évadának első adásában a fénykorát élő magyar sorozatgyártás legnagyobb csillagai szerepelnek. Ünnepelt színészek, akikkel napról napra, hétről hétre találkozhatnak a nézők a képernyőn. A mi kis falunk, A Tanár, a Barátok közt és más sikerszériák legnépszerűbb szereplői, akik élő bizonyítékai annak, hogy egy színésznek ma már elismerés, ha televíziós sorozatban szerepel. Az is kiderül, hogy ki a top a listán, vagyis napjaink legnépszerűbb sorozatsztárja.

Még sztárok

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!