Voksán Virág - “Jót tesz a gyereknek, ha állatok közt nő fel” - Dame.hu
Csatlakozz hozzánk

Dame.hu

Dame.hu

Voksán Virág – “Jót tesz a gyereknek, ha állatok közt nő fel”

>

sztárok

Voksán Virág – “Jót tesz a gyereknek, ha állatok közt nő fel”

Voksán Virág szerint jót tesz a piciknek, ha állatok veszik őket körül. Kisfia hamarosan egy újabb négylábú gazdija lesz.

Egy mopsz miatt gyűltek össze a négylábúak a Városligetben. Ő nem más, mint a Boomerang tévécsatorna Menő Mike nevű kutyusa, akinek kalandjait szeptember 16-án 16:45 perckor láthatják először a nézők. Itt találkoztunk Voksán Virággal, aki hat éves pomerániai törpespiccével, Kikóval érkezett az eseményre.

Fotókredit: WarnerMedia

Kiko nagyon hangos, de rettentően okos négylábú. Kutyasuliba nem jártunk, amit tud, azt mi tanítottuk neki. Mindig is szeretett a középpontban lenni, ám a kisfiam születése után megváltozott a helyzet – mondta a Dame.hu-nak Voksán Virág. „Beni születése után Kiko fél évig maga alatt volt. Nehezen tudott megbarátkozni az új helyzettel. Volt, hogy befeküdt a bejárati ajtóba, mintha úgy érezte volna, hogy már nincs rá szükség. Szerencsére ma már jobb a helyzet, ám még mindig nem a legjobb barátok. Valószínűleg azért sem, mert Beni még kicsi, így nem tudnak úgy játszani egymással. Biztos vagyok benne, hogy ez később változni fog” – tette hozzá az édesanya, aki azt is elmesélte, hogy hamarosan újabb kutyussal bővül majd a családjuk.

Még sztárok

Iratkozz fel hírlevelünkre

Kérjük válaszd ki a következőket:

Fel
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!